033 - 20 28 80

Kontakta oss

Om oss

I snart sju decennier har Bollebygds Emballage bedrivit verksamhet vid Nolån i Bollebygds kommun. Även om både namnet och inriktningen har ändrats över tid så har grunden alltid legat i naturliga material.

1944 startade Gunnar Johansson och Tage Johansson sågverket Årred Såg. På 50-talet breddade man verksamheten och började tillverka emballage. På 60-talet fick man stora kunder såsom Volvo Penta och 1976 ändrade företaget namn till dagens Bollebygds Emballage.

1988 skedde ett generationsskifte då Ove Johansson och Sven-Ove Johansson tog över företaget. Ove driver företaget än idag med målet att erbjuda förpackningslösningar som optimerar kundens krav på logistik, ekonomi och miljö.

Ord från VDn

Bollebyds Emballage är ett företag med lång erfarenhet. Detta har fått oss att utvecklas och gett oss gedigen kunskap av att konstruera och tillverka transportemballage. För våra kunder erbjuder vi skräddarsydda och innovativa träförpackningar, som hjälper dem att nå sina hållbarhetsmål. Vi siktar på att vara förstahandsvalet för skräddarsydda träförpackningar. Genom att använda trä som vår huvudsakliga råvara bidrar vi till en hållbar miljö.
Vår viktigaste resurs, våra anställda, är grunden för att vi ska hålla oss bland de bästa i vår bransch.
Vi jobbar aktivt med att skapa ett ömsesidigt förtroende mellan anställda, leverantörer och kunder.

Adress

Stenkulla 39, 517 92 Bollebygd

öppetider

Måndag - Torsdag 06:30 - 16:00
Fredagar 06:30-13:00

Call Now ButtonRing