Företaget

Om Bollebygds Emballage

I snart sju decennier har Bollebygds Emballage bedrivit verksamhet vid Nolån i Bollebygds kommun. Även om både namnet och inriktningen har ändrats över tid så har grunden alltid legat i naturens fantastiska material, trä.

Historik

1944 startade Gunnar Johansson och Tage Johansson sågverket Årred Såg. På 50-talet breddade man verksamheten och började tillverka emballage. På 60-talet fick man stora kunder som Volvo Penta och 1976 ändrade företaget namn till dagens Bollebygds Emballage.

1988 skedde ett generationsskifte då Ove Johansson och Sven-Ove Johansson tog över företaget. Ove och Sven-Ove driver företaget än idag med målet att erbjuda förpackningslösningar som optimerar kundens krav på logistik, ekonomi och miljö.

Kärnvärden

Våra kärnvärden påverkar hela vårt företag, allt från produktutveckling till hur vi vill uppfattas av våra kunder. Våra kärnvärden är naturlighet, trygghet och nyfikenhet.

Naturlighet

Alla våra produkter utgår från samma råvara. Naturens enkla och fantastiska material, trä. Naturlighet står även för enkelhet. Vi är flexibla och enkla att ha att göra med.

Trygghet

Trygghet för oss innebär att du som kund kan lita på att vi kan ta fram de emballagelösningar som du behöver och att vi levererar vad vi lovar.

Nyfikenhet

Vi är nyfikna av naturen och försöker ständigt utveckla nya lösningar för hur du ska skydda dina produkter, dina värden, på bästa sätt.

Adress

Stenkulla 39, 517 92 Bollebygd

öppetider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00